Saturday, October 9, 2010

Kisah MINGGU ni.....

Kehidupan aku bermula bile aku balik ke BP pd ari ahad...
Cm biase la..rutin harian...
Smpai jer BP rehat2 kan minda dan bdn
yang penat duduk dlm bas dr JB ke BP...(cm jauh sgt jer) 
Tp mggu ni best cket ar....
YANA, JANA ngan A'AN dtg umah...
Diorg de hal yg perlu diselesaikn kat kolej....
Mlm minggu 2 ktorg ni kuar mkn2 kt summit...
JAWE...AYU...AKU...ngan dak 3 org ni la....
G mkn tomyam thailand...
Soknyer...cm biase ar...
Ari Isnin class brmula....
Abz class aku ngan ayu tmn dak2 br-3 ni g balai polis...
Amk tnda tanggan ketua polis batu pahat...
Pas 2 g tmn Jana basuh kete yg x serupa kete 2...
hahahaha....JANA jgn marah ehhh...gurau jer...
Pas 2 jana ngan dak2 ni tmn aku ngan ayu g shopping lak...
amek ko bli brg2 keperluan yg lme aku x bli...
smpai penuh bonek kete Jana ni....
hahaha cian kete jana...
abz shopping g mkan kat kedai nasi ayam yg dh lme aku x kunjungi....
sedih nye ptg 2 diorg ni balik ke kota...
sedih mmg sedih....
nak jmpe dh lah jarang2....
2 bru diorg ber-3 lom lgi yg lain dtg...









nget..erun..lala..dodol..ecah..amoi...aain...
klo diorg ni dtg mmg ber double2 la kegembiraan...
ble la korg nak dtg....

Ari selase berjalan seperti biase..
Ari rabu de plak sorg dak ni...
Handfon die hilg...
Hasni aka... Jawe...
lalai sgt smpai handfon hilg..
pasti Yana Joha akan mmbri sepatah dua kata kpd jawe...
hahaha...
aku..nisa..fakrul..shafiq..ayu..
tolong cr jgk la....
nasib baik die jumpa....
kat dlm pensil box die jer...(gmpak btol)....








Mlm 2 AYU demam...cian die..
suare brtukar rock...
moga2 ayu cpt sembuh...
Ari Khamis aku dn beberpe dak class dikejutkan....
jeng..jeng..jeng..
Surat .."cinta"..aka..surat a..r.. dr lecturer
ermmm...peringatan tntg kedtangan...
hahaha.....bersedia jer la....dgn ape2 kmungkinan...
pas abz class aku balik ke kulai la...
ari jumaat x de class.....
smpai kat umah aku de keje sampingan...
ni die...



Bungkus coklat...
nak tambah pendapatan la....
dpt gak duit smpingn....
alhamdulillah de gak rezeki...
bungkus la coklat ni smpai ari ahad...
pas 2 balik ke BP...
Cm biase ar rutin harian...
g class....hehehe...

abz cerite mggu ni...
de mse trluang...de cite bru..
aku update lg blog ni...
salam.....








1 comment:

Nurdiana F said...

moqqq,nak cekelat buleh ?haha.
jaga diri baik2.
jaga ayu jugakk .
belajar rajin2.
mesti kaw boleh!
caiyokk!
:)